Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
bleijendijk

 

 

Boerderij Bleijendijk is een biologische melkveehouderij met 65 montbeliarde melkkoeien en 50 stuks jongvee. De boerderij is onderdeel van Landgoed Bleijendijk (www.bleijendijk.nl) Er is ongeveer 85 hectare landerijen, voornamelijk grasland, die bij de boerderij horen. De koeien worden twee keer per dag  gemolken in de melkstal (2x6). Het is de bedoeling dat de koeien zo veel mogelijk buiten lopen en grazen. We hebben een ligboxenstal waar de koeien in de winter binnen kunnen staan.

 

Wij zoeken iemand die affiniteit heeft met biologisch boeren en al enige ervaring heeft in de sector. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je ook graag zelfstandig aan de slag gaat. Nieuwe ideeen of verbetervoorstellen voor de boerderij worden op prijs gesteld!

 

Heb je zin om na de zomer bij ons aan de slag te gaan voor minimal 4 weken? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

 

Rob Bennenbroek en Marjolein van Mullekom

06 53559499 of 06 55576898

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.facebook.com/boerderijbleijendijk

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel