Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
eemstad

 

 

Voor dit seizoen hebben wij 1-2 stageplaatsen beschikbaar op onze nieuwe CSA tuinderij in de stad Amersfoort, wijk Vathorst.

 

Het leerwerk betreft alle voorkomende werkzaamheden op een tuinderij en daarbij kun je je ook bezig houden met de afzet, verkoop op de tuin en elders.  Ook hebben wij kippen en haantjes waar je voor mag zorgen.

 

De tuin wordt geleid door een professionele tuinder Jolke de Moel.

Mogelijk hebben wij enkele nachten per week een slaapplaats in een caravan op de tuin.

 

Meer informatie vindt je op www.eemstadboerderij.nl en op Facebook Eemstadboerderij

 

Of bel/mail even met Jolke de Moel,  06-24689915, jolke@eemstadboerderij of Wytze Nauta 06-24284100

 

 

Stichting Eemstadboerderij heeft als doel echte land en tuinbouw in en om de stad te creëren zodat inwoners laagdrempelig kunnen meemaken en leren waar hun voedsel vandaan komt. Graan, aardappelen en pompoenen worden zo al drie jaar in e stad geteeld. En nu dus ook allerlei groenten en kruiden, een echte tuinderij die wordt opgezet door stadsboeren Cees, Arnoud, Daphne en Wytze en een professionele tuinder Jolke. Ook kan men er nog genieten van bloeiende fruitbomen en wat scharrelende kippen.

Natuurlijk wordt er duurzaam en volgens de biologische methoden gewerkt. Dus er wordt niet gespoten met chemische middelen of bemest met kunstmest, nee alles gebeurt op een zo natuurlijk mogelijke manier, zoveel mogelijk met de natuur mee. Wijzijn tevens op zoek naar vrijwilligers, die geregeld een handje komen mee wieden. Lekker even een ochtend of middag uitwaaien na een week thuis of op kantoor? 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel