Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

In Kraggenburg staat ons biodynamisch akkerbouwbedrijf waar de derde generatie boeren begonnen is. We telen op 74 hectare aardappels, wortels, witlof, uien, pompoenen, tarwe, gras-klaver en quinoa. We hebben bijen, een kleine boomgaard en we doen mee aan het Odin proeftuinen project en zijn bezig om verschillende tarwerassen te vergelijken. Daarnaast is mijn vader aardappelkweker en altijd bereid om iemand in het proces mee te nemen. Zo ontdek je wat er voor nodig is om een aardappelras te ontwikkelen.

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde stagaire die een of twee dagen in de week wil meewerken op ons bedrijf. We zijn een echt familiebedrijf en zitten midden in de overname. Genoeg ruimte om dingen te ontdekken en te ontwikkelen. Heb je geen of weinig ervaring is dat geen probleem. Enthousiasme en nieuwsgierigheid zijn het belangrijkst.

 

Ben je geinteresseerd en/of wil je meer weten?

 

Neem dan vrijblijvend contact op met Lizelore Vos

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

0633976699

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel