Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Lijkt het je leuk stage te lopen op een gemengd biologisch dynamisch landbouwbedrijf? De Zonnehoeve heeft op dit moment ruimte voor een stagiair in haar landbouwtak.

 

De landbouwtak beslaat een akkerbouwgedeelte (1/3 graan, 1/3 grasklaver en 1/3 conserventeelt) en een veehouderij gedeelte waar circa 40 koeien worden gemolken. De kalfjes blijven bij de koe en de stiertjes worden afgemest in natuurgebieden. Verder is er op de Zonnehoeve een zorgtak, tuinbouwtak en een paardentak (heeft vacature geen betrekking op). Er zijn hier dus altijd veel mensen aanwezig op het terrein.

We zoeken iemand die het leuk vindt om op een gemengd bedrijf te werken, zich wil verdiepen in de akkerbouw en of veehouderij. De werkzaamheden beslaan beide. Voor ons is het hebben van de juiste motivatie het belangrijkst, en minder het hebben van de juiste opleiding, ervaring etc.

 

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Eduard Visscher, 06-20733859, email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel