Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De boerderij is een traditioneel gemengd bedrijf. Bestaat uit ca. 33 ha. grond, 35 MRY-koeien, met jongvee, een zeug met biggen, kippen, moestuin, paardenstalling voor 6 paarden.

Op de boerderij zijn drie huishoudens, een van de drie zijn Freddy & Marieke, met hun drie kinderen. Bij hen woont ook zorgvrager Wesley Buter. Naast deze woonplek komen er ca. 5 mensen voor een paar dagdelen in de dagbesteding.

Kenmerkend voor de zorgboerderij is, dat het wel een produktiebedrijf is, we verwachten wel medewerking, natuurlijk naar vermogen, van de medewerkers.

De boerderij ligt op zandgrond, een paar stukken met rivierklei, langs de meanderende rivier de Berkel. Kijk voor meer info op www.hoevehulshof.nl

Marieke Boschloo & Freddy Zoetenhorst

0653385862           of    0622186525

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel