Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Medewerker/stagiare gezocht voor kleinschalig melkgeitenbedrijf met kaasmakerij in Denemarken van nu tot cirka 30 september

 

Wij hebben 140 melkgeiten en 31 ha, plus eigen kaasmakerij. We verkopen de kaas en ons geitevlees direkt aan de klant (boerderijwinkel en op de markt) en aan onze vaste afnemers .

 Al het voer voor de geiten verbouwen we zelf, gras voor hooi en kuil, graan als krachtvoer. Ook mesten we al onze jonge dieren zelf op voor de vleesverkoop. 

We verkazen zelf alle melk in onze kaasmakerij, veel goudse kaas maar ook verse kaas en saladekaas. 

We zoeken een allround medewerker, iemand die zin heeft om te melken, voeren, heining maken enzv  maar ook traktor rijden en werkzaamheden in de kaasmakerij. Onze boerderij ligt in een mooi heuvelachtig bosrijk  gebied vlak bij een strandje  (Horsens fjord).  We hopen dat je zo snel mogelijk kan beginnen, voorals nog is de einddatum 30 september.

Vergoeding/loon mogelijk, afhankelijk van kwalificaties. 

Je kunt ons vinden op facebook 'oko ged og gront ' of op onze (deense) website, www.ged-gront.dk. Wij horen graag van je, telefoon 0045 86550111 of mobiel 25158244. Onze mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vriendelijk groeten,

Edward Hoekman en Alida Stijkel
--

Øko Ged og Grønt

Trustrupvej 10

8350 Hundslund

tlf 86550111 eller mobil 20968244

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel