Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

horsterhof

 

Wij zijn…

Matthias Crum en Eline Wippert en wij runnen de Horsterhof, een biologisch gemengd bedrijf, tuinbouw/veehouderij. We beheren 9 ha, waarvan 2,5 ha tuinbouw met een kas en tunnelkas. Het bedrijf bevind zich in Duiven, vlakbij Arnhem, en daar hebben we dit seizoen ruimte voor stagiaires.

Onze afzet gaat via onze eigen boerderijwinkel waar we groente, fruit, vlees, zuivel en droogwaren verkopen en de grootste afzet gaat naar onze groente pakketten (ca 200). We telen vele soorten groenten en de pakketten bestaan uit bijna 100 % eigen teelt! Daarnaast leveren wij fruittassen en eieren op onze afhaaladressen. 

Daarnaast hebben wij 8 koeien voor de mest, vlees en gezelligheid, een paar varkens en kippen.

Er zijn verschillende vrijwilligers en stagiaires te vinden op ons bedrijf, uit verschillende opleidingen.

Wij zijn een open en leerzaam bedrijf waar je als stagiaire veel ruimte krijgt om dingen te leren en zelf op te pakken, eigen ideeën in te brengen en verantwoordelijkheid te dragen. Je kunt mee met de groentepakketten bezorgen, in de winkel werken, op het land, in de kas en dierverzorging! Kortom veel te leren en gezellig samen werken! Alle bedrijfsgegevens zijn in te zien.

Er is eigen woon mogelijkheid voor interne stagiaires.

Lijkt het je wat en wil je graag langskomen: Neem graag contact op!

De Horsterhof, Matthias en Eline

Horsterstraat 1

6921 AM Duiven

www.horsterhof.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoon Eline 0681781326

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel