Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Breidablick is een woon-  en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking, waaronder mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Er wordt verpleeghuiszorg geboden, evenals begeleiding aan jongvolwassenen die zelfstandig wonen. Binnen de instelling bevinden zich 11 woonhuizen en 16 werkplaatsen. Het is een instelling op antroposofische grondslag.

 

Wij zijn op zoek naar een

 

Werkplaatsleider - Hovenier

 (100% 36 uur)

 

De hovenierswerkplaats van Breidablick verzorgt het onderhoud van het terrein van Breidablick. Er is op dit moment 1 werkplaatsleider die dieze taak verricht samen met 10 deelnemers en meerdere vrijwilligers. Omdat het onderhoud van het terrein meer aandacht en menskracht nofdig heeft, zoeken wij een tweede werkplaatsleider, die samen met de huidige werkplaatsleider-hovenier een groenbeheerplan opstelt en mee uitvoert.

 

Van de nieuwe medewerker vragen wij:

 

  • Afgeronde opleiding aan Warmonderhof of gelijkwaardig
  • Pedagogische opleiding of aantoonbare ruime ervaring in het begeleiden van groepen mensen met een verstandelijke beperking
  • In staat zijn de plantsoen-onderhoudsvraag te vertalen naar werkzaamheden die uitgevoerd kunnen worden door de deelnemersgroep (verticale groepsopbouw), en die passen bij de zorg- en begeleidingsbehoefte van de verschillende deelnemers
  • Contact onderhouden met de persoonlijk begeleiders van de deelnemers en het schrijven van zorgplannen m.b.t. de werkplaats
  • Besef van de leefomgeving als therapeutisch instrument
  • Affiniteit met de aanleg van het terrein, waarbij het plantsoen een eenheid  vormt met de architectuur
  • Interesse in de diversiteit van de flora en fauna en het versterken van deze elementen
  • Collegialiteit, goede communicatieve eigenschappen, goed kunnen samenwerken
  • Kunnen werken met hoveniersmachines
  • Affiniteit met de antroposofie, of de bereidheid daarmee verbinding te zoeken

 

 

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO gehandicaptenzorg, inschaling in FWG 40.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Inge Kooistra, 06-52478025 of 0299-689604 of Arnoud Sap

 

Uw sollicitatie voorzien van CV kunt u tot 12 april richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur naar een interne kandidaat.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel