Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wij zijn…

zorgboerderijnoorwegen

 

Piet en Lea Zwart en wij hebben een zorgboerderij in Noorwegen, waar we inmiddels 23 jaar wonen. De boerderij is aangepast voor de zorg en we hebben de afgelopen 30 jaar landbouw en zorg voor volwassenen, jongeren en kinderen met speciale behoeftes gecombineerd. Onze vier volwassen kinderen zijn al het huis uit en we zijn een zorggezin voor twee pleegkinderen.

Het bedrijf is biologisch-dynamisch met Telemarkskoeien en hun kalveren, ca 85 stuks. De éénjarige stierkalfjes verkopen we direct in vleespakketten aan lokale klanten. Onze dieren zijn gedurende de vijf zomermaanden vrij in de bossen.

Daarnaast hebben we tien Friese paarden, kippen, een hond en twee katten. We telen  groenten en fruit in de moestuin en kas voor ons eigen gebruik.

 

Wij zoeken…

Een of meerdere enthousiaste, afgestudeerde Warmonderhoffers, bij voorkeur een stelletje, die met ons willen samenwerken op de zorgboerderij. 

 

Er is eigen woongelegenheid aanwezig.

 

Contact

Omsorgsgården Norderhaug

Piet en Lea Zwart

Åsvegen 36

2344 Ilseng

Noorwegen

E-mail adres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Telefoonnummer: 004762584299

Mobiel nummer: 004741497209

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel