Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De stadstuinen van De GroenteFabriek hebben vanaf 1 april ruimte voor een deeltijd stagiaire (2 à 3 dagen per week).

De GroenteFabriek is een stadslandbouw initiatief in Zwolle. Het bestaat uit een community tuin en een zelfoogsttuin waar we, samen met een groep vrijwilligers, een grote diversiteit aan groenten en fruit telen. We hebben abonnementen, losse verkoop en telen voor horeca gelegenheden.

 

Wij bieden de gelegenheid om mee te werken in een jong initiatief waar heel veel gebeurt. De GroenteFabriek bestaat uit sociale tuinen, wat betekent dat we graag mensen betrekken in de tuin. Dit zijn vrijwilligers, scholieren die een onderzoek doen in de tuin of andere projecten. Je leert dus meer dan alleen het telen van groenten.

 

Wat verwachten wij van jou?

- goede sociale vaardigheden

- out of the box kunnen denken

- bereid zijn om je handen vies te krijgen

- redelijk zelfstandig kunnen werken

- eigen vervoer (fiets)

 

Wat kun je van ons verwachten?

- professionele begeleiding

- gezellige sfeer

- mogelijkheid om mee te werken/denken bij een tuin die volop in ontwikkeling is

 Voor meer informatie kun je bellen met Joke Wierenga, tel: 06 48505216. Of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel