Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Bio bamboe en kerstbomen in Midden Nederland

Voor onze biologische kwekerij zijn we op zoek naar een stagiair. We kweken sinds 2002 bamboe voor de tuin en zijn bedenkers en projectleiders van Adopteer een Kerstboom. Onze voornaamste klanten zijn particulieren. Hier komen ook steeds meer hoveniers en  bedrijven bij. Naast de kwekerij hebben we een hoveniersbedrijf en verhandelen we bamboepalen, schermen en andere natuurlijke tuinmaterialen. Ons team bestaat uit mensen van divers pluimage, met en zonder arbeidsbeperking, zowel betaald als vrijwillig. Als stagiair ga je voornamelijk aan de slag met onze vaste kwekerijmedewerker in het dagelijks onderhoud van de bamboes en kerstbomen.

Taken omvatten o.a:

  • Onkruid wieden
  • Water geven
  • Splitsen en oppotten van bamboes
  • Bemesten
  • Blad rijden
  • Inplanten in de kweekvelden

Uiteraard is er ruimte voor het formuleren van een eigen leerdoel en het realiseren hiervan binnen de kaders van ons bedrijf. Een unieke kans om meer te leren over biologische boomkwekerij, de wonderlijke bamboeplant en het hergebruik van kerstbomen!

Solliciteren kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ter attentie van Erwin Kooijman.

Meer informatie is te vinden op: www.bamboe.nl

Randijk Bamboe & Hoveniers
Laapeerseweg 1a
3831SB Leusden
033 4320501

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel