Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
littlefresh

Wij zijn op zoek naar een (tijdelijke) medewerker voor ons mini-groenten  project ( Little&Fresh). Wij zoeken iemand met kennis en ervaring in de biologische teelt van groenten in de vollegrond. Hij of zij moet de teelt mee uitvoeren , van zaaien tot oogsten van de producten en tevens meedenken over de vermarkting ervan. Wij hebben een biologische glasgroente kwekerij op drie lokaties in de gemeente Oirschot (Oirschot Organics bv) met 3,5 ha. kassen . Ongeveer 95 % van de producten wordt afgezet via Naturelle (Greenery) . De rest via huisverkoop. 

Zijn er (oud) leerlingen van de Warmonderhof die dit project mee willen ontwikkelen?

Reacties graag via email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer info over Oirschot Organics bv : www.oirschotorganics.nl ( ook facebook).

Adri Jonkers

0620077893

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel