Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

stadsakker1De Stadsakker in Groningen heeft weer plek voor een (aanstaand) stagair, vanaf maart-april 2016.

 

De Stadsakker is een professioneel kleinschalige groentekwekerij aan de rand van de stad. Drie jaar geleden zijn we begonnen op twee oude voetbalvelden. We verbouwen alle soorten groente en hebben vorig jaar een boomgaard aangelegd, met klein- en grootfruit. Voor de tomaten, paprika’s, aubergines, kouseband en komkommers hebben we een grote tunnelkas. Ook hebben we een bloementuin voor de verkoop van boeketten. De groente verkopen we direct aan de klant via onze winkel in de stad.

We bieden een mooie werkplek omzoomd door bomen, binnen een klein team van tuinder, stagiair en enkele vrijwilligers. De stage is in principe voor 2 dagen in de week waarbij alle voorkomende werkzaamheden van de kwekerij de revue zullen  passeren. Vier jaar geleden heb ik zelf de opleiding Warmonderhof deeltijd afgerond en weet hoe leuk het is om kennis te delen en samen iets neer te zetten.

 

Volg je, of wil je straks naar, de deeltijdopleiding aan de Warmonderhof? Zoek je een stageplek tussen de groente? Ben je leergierig en sociaal? Vindt je het leuk om, samen met ons, dagelijks weer iets nieuws te leren? Wil je straks ook je eigen kwekerij of bedrijf? Hou je van doorpakken en vindt je een collegiale werksfeer belangrijk? 

 

Ons kleine team van vrijwilligers en stagiair heten je dan van harte welkom.

 

Lees meer over De Stadsakker op: www.stadsakker.nl

 

Wil je nader kennismaken, stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel