Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op ons bedrijf is vanaf Maart plaats voor een nieuwe medewerker/trainee. Je werkt samen met het team maar ook zelfstandig. Naast de uitvoering van alle voorkomende werkzaamheden op een biologisch-dynamisch landbouwbedrijf krijg je de ruimte om je te verdiepen in één van de onderdelen binnen de bedrijfsvoering. 

                                                                                                          

Wij zoeken iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en iemand die ook representatief is voor ons bedrijf verder heb je voldoende ervaring met agrarische werkzaamheden en ben je praktisch en oplossingsgericht ingesteld.

Pas jij in ons profiel en heb je ook zoveel zin in het voorjaar? Mail ons dan een motivatie en CV.       Wij bieden je een half/jaar contract met woonruimte op het bedrijf en een basis salaris.

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. meer info: www.keizersrande.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel