Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wie zijn wij?
We zijn een biologisch landbouwbedrijf met directe afzet. Het bedrijf ligt in de buurt van Düsseldorf en Krefeld. We telen op ongeveer 48 ha aardappels, graan, mais en grasklaver. Onze 2400 legkippen wonen in drie mobirle stallen. Ook onze 2000 vleeskuikens houden we buiten op het weiland. Tevens hebben we 60 zeugen en we fokken per jaar zo’n 1000 mestvarkens op. Dit jaar gaan we een runderstal voor 60 vleesrunderen en 30 schapen bouwen. Al onze dieren, behalve de runderen, slachten en verwerken we zelf in onze slagerij.

Het vlees word, samen met veel anderen producten via onze boerderijwinkel verkocht. In de winkel verkopen we ook de meeste van onze aardappels en eieren en het brood van onze bakker. In onze moderne biologische boerderijwinkel bevind zich ook nog een eetcafé waar onze klanten middags een warme maaltijd kunnen nuttigen. Voor meer informatie kijk je op onze website: www.stautenhof.de

Wat verwachten wij van jou?
Als bedrijfsleider zeugenhouderij ben je verantwoordelijk voor de verzorging en de resultaten van onze 60 bio-zeugen. Je hebt werkervaring in de varkenshouderij en het liefst een landbouwopleiding gevolgd. Op het bedrijf stuur je tevens een paar medewerkers aan om de werkzaamheden met elkaar tot een goed resultaat te leiden. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je kunt anderen voor het werk motiveren. We zoeken een vaste medewerker die voor een lange tijd bij ons in dienst wil blijven. Idealiter heb je een rijbewijs en praat je al goed Duits of je bent bereid om Duits te leren.
 

Je bent al enthousiast?
Stuur dan je sollicitatie en c.v. per post of email naar:

Christoph Leiders
Darderhöfe 1a
47877 Willich
Deutschland
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
telefoon: 0049 176 30 33 21 34

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel