Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op onze Biologische tuinderij in Hoeven is vanaf heden een stageplaats beschikbaar. Wij telen onder glas sinds 1990 verschillende gewassen o.a. aubergine, komkommer, tomaten, pepers, sperziebonen, snijbonen. In het voor en najaar telen wij ook bladgewassen o.a. spinazie, paksoy, snijbiet, eikenbladsla, raapsteeltjes, bosbiet, rucola, radijs, andijvie, veldsla, postelein enz.

Onze kas is 5500m2 en beschikt over buisverwarming (buisrailsysteem). Wij produceren onze eigen stroom d.m.v. zonnepanelen. Ook onze bezorgbus heeft op het dak zonnepanelen die zorgen voor de stroom van de koeling in de bus.

Wij leveren onze producten aan Udea (toeleverancier aan winkels van biologische producten). En wij leveren een compleet assortiment biologische producten aan de consument. De bestellingen via onze webwinkel worden in West-Brabant direct aan huis of op een afhaalpunt bezorgd.

Wij zoeken iemand die gemotiveerd is om te werken en te leren.

 

Het is in overleg mogelijk om bij ons te overnachten in een woning op de Tuinderij.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je bellen naar Joris op 0165-502545 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Zie ook onze webwinkel: www.heulhoeve.nl

 

Met vriendelijke groet,

Familie van Aart,

Biologische tuinderij webwinkel en bezorgdienst 'De Heulhoeve'

De heul 63, 4741Rb Hoeven

tel 0165502545

fax 0165502545

www.heulhoeve.nl

mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel