Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
EcolonieAls je op zoek bent naar een stageplek of werkervaring wilt opdoen in de kleinschalige tuin- of landbouw dan heeft ECOlonie  diverse mogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor een kortdurende of langere stage. Ook kun je aanvullend eventuele andere vaardigheden leren of mee kennismaken in onze 24 projecten. Denk daarbij aan bijv. broodbakken, leren koken voor groepen, kaasmaken, geiten houden, de bijen- , fruit- en champignonteelt. 

Wil je meer tijd investeren in het aanleren van vaardigheden voor of na je officiële opleiding dan kan dat ook. In het kader van het EcoZeN College krijg je meer verantwoordelijkheden. De duur ervan bepalen we in overleg. We laten je dan diepgaander kennismaken met een organische = ambachtelijke wijze van leren. Kern van onze visie is namelijk: “hoe vindt de mens zijn veelzijdigheid en dus zichzelf terug in een duurzame omgeving.”  

Uitgebreide informatie tref je aan op onze website: www.ecolonie.eu/ecozencollege  Voor verdere informatie kun je contact opnemen met ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel