Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Voor een bijzonder project in Schiedam zijn we op zoek naar een of meerdere

 

stagiairs met interesse in stadslandbouw.

 

Wil jij meewerken aan het omvormen van een braakliggend terrein tot een bijzondere stads(moes)tuin op een bruisende plek tussen kunstenaars, ontwerpers en horeca en heb je goede sociale vaardigheden? Meld je dan aan!

 

FARM OF THE WORLD / TREASURES OF NATURE ontwikkelt bij de Ketelfactory in Schiedam, tijdens de viering van het 350-jarige bestaan van de fabriek, een project waarin met vrijwilligers en jongeren een stads(moes)tuin wordt aangelegd. De moestuin levert aan het tijdelijke pop up-restaurant, dat ook op het terrein wordt gevestigd.

 

Het project loopt van april t/m juli 2016 en zal zo’n drie dagen per week vragen. Stagiairs werken mee aan het ontwikkelen van het ontwerp, het uitwerken en uitvoeren ervan en aan de begeleiding van vrijwilligers en jongeren bij het onderhouden van de tuin. Je bent betrokken bij alle aspecten van het project en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

 

Geïnteresseerd?

Stuur voor 15 december 2015 je cv en een mail met je motivatie naar Judith Öfner op judith@farmoftheworld. Heb je nog vragen? Ook die kan je aan Judith stellen.

 

In het project TREASURES OF NATURE draait alles om jongeren en natuur. Veel kinderen, vooral in achterstandssituaties of met beperkingen, leven een groot deel van hun tijd binnen: in huis of opvang, vooral in een stedelijke omgeving. De ervaring met voedsel is vaak gereduceerd tot voorverpakt voedsel uit de supermarkt. Via TREASURES OF NATURE brengen we deze jongeren in aanraking met natuur en tuinieren.

TREASURES OF NATURE is onderdeel van FARM OF THE WORLD: een cultureel project  dat zich richt op de hedendaagse en toekomstige waarden van het platteland.

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel