Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Omschrijving stageplek biologisch landbouwbedrijf Rivieren te Klimmen / Working experience organic farm Rivieren in Klimmen

Een onderdeel van landgoed Rivieren te Klimmen is het biologische akker en veeteeltbedrijf. Op het bedrijf verbouwen we o.a. verschillende granen zoals tarwe, gerst, spelt maar ook aardappelen, erwten en pompoenen. Het veeteelt gedeelte omvat een kleine Galloway kudde.

Het dagelijks werk is zeer divers van verschillende teeltwerkzaamheden in de akkerbouw tot het verzorgen van het vee en het onderhouden van de verschillende landschapselementen die het landgoed rijk is.

Het bedrijf wordt gerund door twee jonge gepassioneerde bedrijfsleiders. Wij zijn op zoek naar geïnteresseerde en gemotiveerde mensen die op een modern biologisch akkerbouwbedrijf in zuid - Limburg (nabij Heerlen) stage willen lopen gedurende een langere periode. De lengte van de stage wordt in onderling overleg bepaald. Heb je interesse in de biologische landbouw en wil meewerken aan een duurzame toekomst voor de landbouw dan meld je bij ons per email of via de telefoon.

 

ENGLISH

One part of the estate Rivieren in Klimmen is the organic farm. We grow several crops e.g: wheat, barley, triticale, peas for consumption, corn, potatoes and pumpkins.
beef cattle: a small galloway herd
 

The daily work is very divers from driving the tractor in the wheat field to feeding the cows during winter period and maintaining the hedges on the estate.

The estate and the organic farm is led by two young and passionate professionals. We are looking for people who are motivated and interested in a divers working experience on a modern organic farm in south - Limburg (nearby Heerlen) and who are willing to stay for a longer period of time on the farm. The length of the working experience is depending on the agreement of both sides. Are you interested in organic farming and want to help to build a sustainable farming future give as a call or send as an email. Hope to hear soon from you.

 

Adres:

Mts J(Johannes) B en LF d’Ansembourg

Retersbekerweg 88

6343 PL Klimmen (NL)

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel +31-(0)6-20618824

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel