Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
elshof        Elshof Fruit is een teelt- en handelsbedrijf in Dronten en richt zich sinds 2011 op het telen en vermarkten van kwalitatief hoogwaardige biologische appels en peren.

Wegens uitbreiding van ons fruitteeltbedrijf zijn wij op zoek naar een Bedrijfsleider fruitteelt.

Ben jij iemand met passie voor de fruitteelt, je wilt het beste uit jezelf halen, streef je naar de hoogste kwaliteit en wil je jezelf ontplooien? Wil je werken bij een modern fruitbedrijf die investeert in de toekomst? Je ziet de biologische teelt als een uitdaging in je vakgebied. Je hebt kennis van gewasbescherming, in het bezit van een geldige spuitlicentie en  geen 9 tot 5 mentaliteit? Je kan mensen motiveren en aansturen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij bieden:
Een leuke en dynamische werkomgeving. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en bij gebleken geschiktheid een vast dienstverband. Ben je geïnteresseerd en de persoon die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie naar Nathalie Elshof, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel