Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op ons tuinbouwbedrijf in Zevenaar is vanaf heden een stageplaats beschikbaar. Op 1.7 hectare zavel telen we een grote diversiteit aan gewassen met veel oog voor de aanwezige flora en fauna. Onze producten worden direct aan de klant verkocht op een boerenmarkt en via groentepakketten. Daarnaast leveren we aan een restaurant en een natuurvoedingswinkel.  Je werkt bij ons mee in het hele proces van het zaaien tot het oogsten en klaar maken voor de verkoop.

We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, gemotiveerd is om te werken en te leren.

Wij bieden een uitdagende  stage met ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling. Een plek waar je onder begeleiding zelf verantwoordelijkheid kan nemen. Het is mogelijk bij ons te overnachten in een keet, de keuken en toilet is gedeeld met vrijwilligers.

Ben je geïnteresseerd? Dan kan je bellen naar 0614497538 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Groeten Fenna, Martijn

PS: de tuinderij is gevestigd op  Landgoed Huis Sevenaer, 100% biologisch met o.a. piëmontees vleeskoeien, hoogstamfruit en akkerbouw. Lees meer op www.huissevenaer.com

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel