Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Het bedrijf is inmiddels overgenomen

 

Wij hebben een biologisch dynamisch bedrijf met melkgeiten en verkazen de melk. Het is een bedrijf voor twee gedreven personen.  Als je er alleen voor staat, en het bedrijf lijkt je wat, moeten we samen kijken of we hier een oplossing voor kunnen vinden.

Wij gaan uit van een overname in die zin dat het geen gewone verkoop is, maar dat we mensen willen begeleiden het bedrijf eigen te maken. We denken dan aan een periode van drie jaar.

Tijdens die drie jaar kan nog buiten de deur worden gewerkt en geld verdiend worden voor de overname.

De overname betreft de boerderij en de ongeveer 15 ha landbouwgrond (huiskavel).  Koop of een combinatie van koop en erfpacht vormt de definitieve overname.

Andere opties zijn uiteraard bespreekbaar.

In de boerderij zit een tweede woning zodat het ook mogelijk is om met twee stellen het bedrijf te runnen.

Het bedrijf hoeft uiteindelijk niet precies zo worden voortgezet zoals wij dat altijd hebben gedaan. Het zal in ieder geval biologisch moeten worden voortgezet omdat daar de afzet van de kaas naar toe gaat.

Snuffel anders maar eens op onze site of ons bedrijf je past.

Ons bedrijf is veelzijdig maar biedt mogelijkheden hierin te beperken (nog breder kan ook).

Peter Govers en Ina Eleveld, 

Geitenboerderij Hansketien,

Steendervalsweg 37, 9436 PL Mantinge

tel.: 0593 55 27 00

http://www.hansketien.nl

http://www.twitter.com/hansketien

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel