Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Biologisch onderhouden moes-,kruiden-,fruit-,bloementuin van ongeveer 3000m2. Geen skalkeurmerk. Buitentoilet en water aanwezig. Stroom is optioneel. Tuin is op gepacht perceel gelegen naast woonboerderij. Productafzet bij drie bedrijven in de regio. Tevens verkoop aan de weg en enkele groentepakketten.

De moestuin is een onderdeel van het bedrijf Kok&Kruid en is met haar achtste seizoen bezig. Kok&Kruid blijft bestaan maar de moestuin wordt afgestoten. De moestuin is naast productietuin een siertuin met vaste plantenperken.  Er is een vijver en meerdere zitplekken. De tuin is omgeven met een meidoornhaag en is gesitueerd in een agrarisch gebied. In voor- en najaar houden we ook plantverkoopdagen waarin mensen moestuinplanten en vaste planten kunnen kopen.  Ook worden er op verzoek rondleidingen  en lezingen over moestuinieren verzorgd.  

Interesse?   Bel met Arianne van Velzen tel: 0622196814

www.kok-kruid.nl

                                                                        

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel