Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

bioportBioport BV is een handelsbedrijf in biologisch geteelde uien, aardappelen, groenten en fruit.

Het bedrijf vermarkt biologisch geteelde producten van Nederlandse en Belgische telers. Om klanten jaarrond van product te voorzien wordt er daarnaast met telers en handelsbedrijven in andere Europese landen gewerkt.

Met een uitgebreid netwerk speelt Bioport flexibel in op het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.  Het bedrijf kenmerkt zich door  transparante handelsrelaties, korte lijnen en scherpe prijzen. 

 

Functie

Wij zijn op zoek naar een aankomend  en/of ervaren account manager (m/v). Je onderhoudt contact met bestaande klanten en werft actief nieuwe relaties. Voor onze klanten verzorg je de inkoop bij telers en handelsbedrijven in Nederland en de rest van Europa. Je regelt het transport en zorgt voor een correcte afhandeling van de leveringen.

Je beschikt over tenminste HBO denk- en werkniveau (bedrijfskunde/HAS) en hebt relevante kennis van en ervaring met commerciële (inkoop/verkoop) processen.

Wij vragen:

  • Uitstekende beheersing vande Duitse en Engelse taal (Frans en Spaans is een pré)
  • AGF productkennis (eventueel intern bij te leren) , affiniteit met de (biologische) agrarische sector
  • Commerciële, logistieke ervaring
  • Snelle nauwkeurige  rekenaar
  • Woonachtig in de regio Noord Holland/ Amsterdam of bereid daar naar toe te verhuizen

Bioport biedt:

Een zeer uitdagende en afwisselende baan met veel ontwikkelingsmogelijkheden. Een intensieve training en begeleiding bij het inwerken en vervolgens bij het uitoefenen van de functie.  

Voor meer informatie over de vacature kun je – ook buiten kantooruren – contact opnemen met Mtoto Keijzer (06-11176623) of David Waller (06-52754770).

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel