Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

BroeklanderWij zoeken een stel jonge medeondernemers met een agrarische achtergrond/ervaring die bereidt is om op het bedrijf te komen wonen en affiniteit hebben met de geitenhouderij, en daar een deel van voor hun rekening willen nemen. En daarnaast hun eigen tak opzetten binnen het bedrijf, zodat deze plek voor meer mensen woonruimte en inkomen biedt.

We zoeken mensen met ondernemerszin, die van aanpakken weten, met dromen kom je er niet.

Wij hebben een biologische geitenhouderij nabij Meppel in het landelijke Broekhuizen op 20 hec. grond. In 2008 hebben een nieuwe stal in gebruik genomen met plaats voor 200 melkgeiten. In de oude stal worden nu de opfokgeiten gehuisvest. Daarnaast hebben we een kleine zorgtak binnen het bedrijf.

De kracht van ons bedrijf is de aandacht voor onze dieren. De geiten worden door ons gekend en we besteden veel aandacht aan fokkerij om een veestapel te krijgen die goed produceert, maar niet ten koste van zichzelf. Ook diergezondheid en welzijn hebben bij ons hoge prioriteit.

Onze graslanden zijn omzoomd door houtwallen. Ook daar plegen zo goed mogelijk onderhoud, zodat er nestplaatsen en schuilplaatsen ontstaan

Zorg voor onze deelnemers, onze dieren, ons land en de natuur zijn de pijlers binnen ons bedrijf.Daarnaast dragen we graag uit waar we voor staan dmv excursies en rondleidingen.

 

Het bedrijf biedt meer mogelijkheden dan wij nu, wat tijd en menskracht betreft, kunnen benutten. Die mogelijkheden zien wij voornamelijk in de verbrede landbouw. De zorgtak van het bedrijf zou kunnen worden uitgebreid. Er kan een zuiveltak worden opgezet (er is al een ruimte gereserveerd voor een kaasmakerij en er is een koeling en een winkelruimte). Er is de mogelijkheid om groepen te ontvangen voor excursies of vergaderen op locatie. Of een combinatie van dit alles. Er wellicht is er nog meer mogelijk wat wij nu nog niet zien.

Wij hebben altijd voor ogen gehad dat we het bedrijf met meer mensen wilden vormgeven. Ieder zijn eigen specialiteit, maar wel elkaar helpen en ondersteunen.

 

Spreek dit verhaal je aan, neem dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 www.broeklander.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel