Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Jong bedrijf in internationale sourcing van biologische groenten en fruit zoekt:

 

danDanielsContactpersoon telers / kwaliteitsmedewerker (Oproepbasis).
Regio: Flevoland

Elke dag excellente kwaliteit in Sourcing van biologische groente en fruit.

Daniëls OFP B.V.

Daniels OFP B.V. is sinds 2010 gespecialiseerd in de dagelijkse levering van biologische groente en fruit aan de Europese pakstations en importeurs. Dit betreft zowel veldgewas, gesorteerd als verpakt product. Vanaf het begin van onze activiteiten is onze service er volledig op gericht om elke dag in de behoefte van de klant te voorzien. De klant en zijn specifieke wensen staan voor ons centraal. Hierbij streven wij naar langdurige relaties, met onze klanten en leveranciers. Flexibiliteit, constante kwaliteit, duidelijke communicatie via een vaste contactpersoon, verregaande automatisering en voortdurende innovatie van de informatievoorziening zijn kenmerkend voor Daniels OFP B.V. Zo realiseren we elke keer weer een uitstekende en efficiënte service aan onze klanten.

 

Functieomschrijving
Als contactpersoon telers / kwaliteitsmedewerker ben je onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de telers alsmede het actief zoeken naar biologische kwaliteits-producten ten behoeve van de opdrachtgevers van Daniels OFP B.V.
Ook het beoordelen van veldgewas, gesorteerde en verpakte biologische producten behoord tot je takenpakket. Je werkt op oproepbasis voor het keuren van biologische groenten welke direct verladen worden van telers naar onze opdrachtgevers. Je bent in staat om in opdracht de nog op het veld staande of reeds geoogste producten op kwaliteit te beoordelen en vast te leggen. Tevens bezoek je regelmatig pakstations waar op wekelijkse basis product voor onze opdrachtgevers wordt gesorteerd en / of verpakt.

 

Profiel kandidaat
• Aantoonbare affiniteit met de biologische AGF-Branche;
• MBO+ werk- en denkniveau;
• Flexibele en prestatiegerichte werkinstelling;
• Je bent zelfstandig en hebt oog voor detail;
• Je bezit goede communicatieve vaardigheden;
• Je hebt kennis van MS-Office (Word en Excel);
• Je bent representatief;
• In het bezit van een auto.

 

Solliciteren?
Herken je jezelf in het profiel en voldoe je aan de eisen? Stuur dan binnen 2 weken je sollicitatiebrief met motivatie en CV naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., t.a.v. Peter Daniëls.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie stellen wij niet op prijs.
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel