Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Ik kom graag in contact met leerlingen of oudleerlingen met ondernemersgeest van Warmonderhof uit de regio Breda/Roosendaal/Bergen op Zoom.
In Nispen ligt een perceel van 10 ha, door een zandpad met bloemstrook opgedeeld in 4 en 6 ha en omgeven door houtwallen. Sinds 3 jaar Skal gecertificeerd, momenteel ingezaaid met kruidenrijk gras.


Het beheer en de certificering houden wij graag in eigen hand maar ik sta open voor allerlei vormen van samenwerking en ideeën die buiten de gebaande paden gaan.

 

Heb je interesse en woon je in de regio neem dan contact op.

 

Wilma van der Kooi

Turfvaartsestraat 10
Nispen
06-51819556
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel