Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

delicious natureWij zijn een Nederlandse familie die in 2011 een biologische boerderij begonnen zijn in Italie, Le Marche. De gewassen die we commercieel verbouwen zijn saffraan, frambozen en de productie van zaad.

 

Wij zijn Caspar, Anne en onze kinderen Mels en Filippa. Cas is naast boer soms consultant en heeft in biologische zaadteelt gewerkt. Hij houdt ook erg van koken met onze mooie producten en wordt soms gevraagd als chef voor workshops en evenmenten. Anne is naast boerin ook yoga lerares en geeft lokaal les in een aantal dorpen. De boerderij waar we wonen is oud en naast boeren proberen we ook de oude boerderij mooier en comfortabeler te maken met (gerecyclde) natuurlijke materialen.

 

Genoeg te doen dus! We werken al 4 jaar met vrijwillgers en stagiars, kortweg helpers. Als helper maak je deel uit van ons gezin en draai in alle facetten mee. Je hebt een eigen kamer en we delen de rest van het huis en de eettafel met je!

 

De drukste periode is de oogst en de verwerking van de saffraan in oktober maar gedurende het hele jaar is er genoeg te doen aan wieden, saffraanbollen rooien, selecteren en weer planten. Frambozen oogsten, en opbinden, mulchen, zaad oogsten, selecteren, gewassen beschermen en versterken, maaien, grond bewerken. Daarnaast hebben we een moestuin voor ons eigen gebruik die aandacht vergt om volop te kunnen oogsten.

 

We wonen in een mooi rustig gebied tussen de bergen en de zee. Omdat je deel uitmaakt van ons gezin nemen we je mee als we uitgaan en verwachten we een helpende hand in het huishouden. We hebben fietsen die je kunt lenen en je kunt heerlijk wandelen en wilde natuur ontdekken hier. We eten voornamelijk vegetarisch, hebben twee honden, poezen en kippen.

 

Stuur ons een mailtje als je interesse hebt om ons te komen helpen voor het liefst een langere periode (minimal 1 maand of langer).

 

00393319365699.

 

E-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel