Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

De mens als geheel bekijken en behandelen. Zo denken en doen we bij Lievegoed. De persoonlijke benadering in een harmonieuze omgeving, met ruimte voor spiritualiteit en creativiteit op antroposofische grondslag. Lievegoed biedt psychiatrie, verslavingszorg en zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Bij Lievegoed werken ongeveer 700 mensen, verspreid over zo´n 30 kleinschalige locaties. In de Rith, een prachtig buitengebied van Breda, ligt zorgboerderij de Beukenhof. Deze boerderij is een biologisch-dynamisch bedrijf met vleesvee, 25 ha grond, een grote tuinderij en een boerderijwinkel. Op de Beukenhof, wonen en werken mensen met een verstandelijke beperking, soms in combinatie met psychische problematiek en/of een vorm van autisme. Voor De Beukenhof zoeken wij een (m/v) Bedrijfsleider, 36 uren per week.


Jouw functie:
Je zorgt voor de bedrijfsvoering van een biologisch-agrarisch bedrijf zodanig dat er het jaar rond werk is voor cliënten met een verstandelijke beperking. Je genereert voldoende opbrengsten om de bedrijfskosten, -investeringen en -innovaties te dekken.
• Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt, conform wetgeving en productgericht voeren van het agrarisch bedrijf, in het bijzonder de tuin. Je organiseert, stuurt praktische werkzaamheden aan en/of voert ze uit.
• Je bent verantwoordelijk voor het teeltplan en je kunt effectief werken. Er worden wekelijks 250 groenteabonnementen klaargemaakt met waar mogelijk groente uit eigen tuin.
• Je legt verantwoording af aan de Directeur en hebt zitting in het bedrijvenoverleg samen met je collega bedrijfsleiders van Lievegoed Bedrijven.
• Je zorgt voor productie conform de afgesproken normen, continuïteit in in- en verkoop en technisch onderhoud. Je zorgt voor veiligheid en een opgeruimd bedrijfsterrein.
• Je geeft leiding aan medewerkers en stemt de werkzaamheden af met de begeleiders, geeft aanwijzingen voor juiste uitvoering en brengt enthousiasme voor het vakgebied over.
• Je zorgt voor voldoende, afwisselend, veilig en op ontwikkeling gericht werk voor cliënten, conform zorgplannen.
• Je draagt bij aan het culturele en sociale leven binnen de locatie.

 

Wij vragen:
• Een HBO- opleiding op het vakgebied van het bedrijf of MBO-4 opleiding aangevuld met ruime ervaring op dit vakgebied en de bedrijfsvoering bij voorkeur in de tuinbouw.
• Je hebt kennis en ervaring van de zorg en van wet- en regelgeving voor ondernemers, veiligheid, hygiëne en de producten van het bedrijf.
• Je bent een stevige persoonlijkheid en hebt een grote mate van zelfstandigheid, je bent flexibel en kan onder tijdsdruk werken.
• Je bent bereikbaar voor 24-uurs bedrijfsvoering. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit.
• In het contact met werkbegeleiders en cliënten weet je te enthousiasmeren, kun je overtuigen en ben je in staat om kennis over te dragen.
• In verband met het afzetten van producten is innovatie, kennis, tact en ondernemingszin nodig.
• Je bent creatief in het oplossen van problemen, stelt zelfstandig de prioriteiten hebt doorzettingsvermogen. Je bent in staat om systematisch en ordelijk te werken.
• Ervaring met Outlook, Excel en Word.
• Je hebt interesse in de antroposofische werkwijze of hebt de bereidheid je daar in te verdiepen.

 

Wij bieden:
Werk in een organisatie met bijzondere locaties, korte lijnen en een open sfeer van omgaan met elkaar.
We bieden naast de reguliere zorg net iets meer. Spiritualiteit, zingeving, creativiteit: daar staan we voor en hebben we jarenlang ervaring mee. Onze locaties zijn kleinschalig en persoonlijk.
Een aanstelling van 36 uur per week, vooralsnog voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot omzetting naar onbepaalde tijd.
Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg.
De functie is ingedeeld in FWG 50 , min. € 2.225,- en max. € 3.325,- (bij 36 uur p.w.).

 

Informatie
Voor meer informatie: zie www.lievegoed.nl./ www.lievegoed-bedrijven.nl . Voor inlichtingen over deze functie kun je contact opnemen met John Vork, Directeur Bedrijven, telefoon 06-21592210.

 

Solliciteren
Je sollicitatie met CV kun je voor 7 april sturen o.v.v. 2015-10 via het sollicitatieformulier op onze website www.lievegoed.nl.

 

Procedure
Voor deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern geworven. Interne kandidaten hebben voorrang op externe kandidaten.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel