Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Beste aankomend Tuinder of Boer(in)

 

Kleinschalige tuinderij De Tuin gelegen in Biezenmortel (Noord-Brabant), biedt een stageplek voor dit seizoen 2015 aan. Heb je zin om dingen over afzet en teelt te leren en ben je gemotiveerd, dan ben je van harte welkom. Op 1,3 ha. telen we een scala aan groenten voor groente-pakketten. We gebruiken wel wat mechanisatie maar niet overdreven veel. De Tuin heeft een paar part-time medewerksters in dienst.


Soms merk je, dat de tijd rijp is voor iets. Dat heb ik nu bij het aanbieden van een stageplaats. Ik bied een stageplek aan voor 4 dagen per week. Helaas kunnen we niet voor kost- en inwoning zorgen. Wel voor een leerzame werkplek. Denk je, misschien is dat wel wat voor mij. Voel je vrij om te reageren.

 

Met vriendelijke groet,

Robert Strikkers

De Tuin
St. Janskruid 20
5071 GL  Udenhout
tel.nr. 013 5110652
website: www.tuinderij-detuin.nl
e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

tuinadres:
Landpark Assisië
Hooghoutseweg 3
5074 NA  Biezenmortel
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel