Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij in onze biologische witlofkwekerij in de omgeving van Nagele per direct op zoek naar een Fulltime allround medewerker.

De persoon die wij zoeken voert alle voorkomende werkzaamheden uit, zoals opzetten, oogsten en inpakken van witlof. Bijkomende werkzaamheden zijn het laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een goed eindproduct naar de klant.

Het is een gevarieerde functie voor langere tijd met goede toekomstmogelijkheden.

 

Functie eisen:

-productiematig kunnen werken

-netjes en precies kunnen werken

-aantoonbare heftruckervaring

-je bent een teamplayer en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

-je bent in het bezit van eigen vervoer.

 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen, dan kun je bellen naar 

Mevr. J. Krops, tel. 06 - 53 883 136.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel