Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Ons groenteteeltbedrijf van 1 ha kenmerkt zich door diversiteit: we telen veel verschillende soorten groenten, kruiden en bloemen, houden erg van experimenteren en zoeken nieuw/ onbekend eetbaars, en telen naast alle bijzonderheden ook gewone groenten op wat grotere schaal. Hiermee is onze afzet ook zeer divers: van particulier tot horecagroothandel.

We hebben 2 kleine kinderen en runnen het bedrijf met zijn tweeen, daarbij krijgen we hulp van een aantal WWOOFers en af en toe een medewerker.

 

De werkzaamheden zijn divers: opkweek, gewasverzorgen (meest handmatig), oogsten en oogstorganisatie, bestellingen bezorgen, aanbod inventariseren enz.

 

We zoeken een stagiair met eigen initiatief die het leuk vindt om mee te denken, en soms (wekelijks maar bij voorkeur niet) tegen de klok te werken, en mee te helpen om dit te voorkomen.

 

Het is mogelijk om bij ons te wonen met eigen slaapkamer en met WWOOFers gedeeld sanitair. Ons bedrijf is goed bereikbaar met openbaar vervoer (bus op 10 minuten lopen, station Veenendaal de Klomp op 10 minuten met de bus).

Maria van Maanen

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel