Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
Sinds 2006 runnen wij een biologisch blauwe bessenbedrijf in Tiendeveen, ten oosten van Hoogeveen.
We zijn jaarrond aan het werk met meer dan 10 ha. blauwe bessen. Een deel van het werk is gemechaniseerd. We hebben veel aandacht voor natuur en milieu. Ook zijn we actief in verenigingen en studiegroepen in de biologische sector.  We zitten op fietsafstand van station Hoogeveen.
Wil je tijdens een stage alles te weten komen over deze teelt en zelf ook de handen uit de mouwen steken, neem dan contact op om over de mogelijkheden te praten.
Zie voor meer informatie en contactgegevens www.noorderbos.nl
 
Edo Biewinga en Maria Buitenkamp. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel