Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Zelfoogst groentekwekerij De Nieuwe Ronde heeft plaats voor een enthousiaste stagiar(e)

 

De Nieuwe Ronde in Wageningen bestaat inmiddels zeventien jaar en hanteert een uniek systeem waarbij onze leden zelf hun groente komen oogsten. Inmiddels hebben we 2 lokaties met 2 tuinders. We verbouwen in totaal op 3 ha een grote verscheidenheid aan gewassen.

De leden denken mee over teelttechnische-, financiele- en beleidsaspekten van het bedrijf en helpen soms (vrijwillig) mee op de tuin. Mede daarom is er altijd veel te zien, doen en leren bij ons op het land.

Gedurende het seizoen is het bij ons mogelijk om stage te lopen. Voor deeltijd studenten is een stagevergoeding bespreekbaar. Lijkt het je leuk om een kijkje te nemen op onze bijzondere groentekwekerij? Neem dan contact op voor een kennismaking. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
www.denieuweronde.nl

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel