Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Vrijwilligers gezocht voor proeftuin op Demeter-Stadshoeve in Amsterdam/Zunderdorp


​Samen met de Stadshoeve hebben we een proeftuin ​opgezet voor beschermde, ​speciale en zaadvaste soorten van groenten en kruiden. 

Zaadgoed komt uit Oostenrijk, Duitsland, en uit de Genenbank in Wageningen. Dit tuinproject zal bezoekers, chefkoks, geïnteresseerden en vrienden een inkijk geven in de diversiteit van planten en de verschillen van smaak, geur en kleur tussen de diverse soorten.

 

We zijn op de zoek naar vrijwilligers die geinteresserd zijn om vanaf nu (maart 2015) in de tuin mee te gaan werken. Het zijn vooral werkzaamheden zoals lichte bodembewerking, composthoop op- en omzetten, tuin structuur verbeteren en gepassioneerd met de hond spelen.

 

Heb je belangstelling of wil je meer informatie e-mail Martin Kullik op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel