Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

scorlewaldScorlewald is een sociaal therapeutische woon- en werkgemeenschap in Schoorl. Voor twee van onze tuinwerkplaatsen zoeken we stagiaires.


Voor onze tuin van 6000 m2 op het terrein van Scorlewald zoeken we een enthousiaste stagiaire. Met gemiddeld elf cliënten met een verstandelijke beperking telen we een breed scala aan biologisch dynamische groenten voor onze eigen winkel en centrale keuken.

Naast de 6000 m2 tuin, hebben we een grote kas en verschillende tunnels, dit is samen ongeveer 500m2

In de kas doen we onze eigen opkweek en telen we groentes.

Daarnaast hebben we een kruidentuin waar we verschillende kruiden telen en oogsten voor thee. We telen verschillende snijbloemen voor de gemeenschap.

We hebben een aantal bijenkasten. Op het terrein is ook een boerderij met fruitbomen, (zoog)koeien, schapen, varkens, geiten en kippen

 

Heb je belangstelling neem dan contact op met Jos: 06-13700948

 

 

Scorlewald is vanaf 1 januari een samenwerking aangegaan met Het Hof in bergen (NH).

Op deze prachtige bosrijke locatie mogen wij van de  hoftuin een maatschappelijke therapeutische tuin maken.

De ommuurde tuin is 5000m2. Er is een mooie Frankenthaler kas. We gaan hier snijbloemen kruiden en fijne groentes telen. We telen alles op biologische basis.

De twee horecagelegenheden waar we voor telen willen graag speciale en hele fijne groentes, volop eetbare bloemen, snijbloemen en kruiden. Alles van hoogwaardige kwaliteit.

Op deze fijne zand grond wordt al 40 jaar geteeld. 

 

We gaan telen voor het restaurant van Het Hof en voor een hotel in de buurt.

De hoftuin biedt zeven mensen met verre afstand tot de arbeidsmarkt een kans om hier te werken, zichzelf te ontplooien of een ontwikkeling door te maken.

Heb je belangstelling neem dan contact op met Dries Olsthoorn; 06-86886647

 

www.scorlewald.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel