Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

boer joopJoop Boer heeft een perceel land van 1,34 Ha te Loenen [gld.] met een biologisch keurmerk. WELKE WARMONDERHOFFER WIL BIJNA GRATIS EXPERIMENTEREN MET BIOLOGISCHE EN VEGANISTISCHE LANDBOUW? Het perceel mag je gratis gebruiken, enkel de SKALkosten [€600,00]willen we vergoed hebben. Het is steeds voor 1 tuinseizoen, want de landjes zijn ook te koop en moeten na het tuinseizoen beschikbaar zijn voor een koper. We zoeken dus nog steeds kopers die met liefde willen voortzetten wat Joop is begonnen. Uitsluitend voor groenten-, kruiden- en fruitteelt.

 

In Loenen [Gld.] biologisch gecertificeerd, 1,34 HA enkgrond.

In Grolloo [Dr.] 2 stukken land [Dr.] onbespoten, geen kunstmest sinds 2000/2007. 1,89 HA deels kruidenrijk hooiland, klein deel beschut met bomen en een vijver. 1,3 HA voedselbos i.o. met permacultuur suntraps met fruit-, noten- en tamme kastanjebomen. Deels zand deels beekaarde.

 

Vraagprijs: N.O.T.K., maar denk aan iets lager dan de huidige landbouwprijzen per HA.

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor meer informatie.

 
 
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel