Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

tuinderij Croy

Tuinderij Croy is een biologische tuinderij van 2 hectare vollegronds tuinbouw en 3 hectare weiland voor schapen/ paarden. De afzet van onze groenten gaat via groentepakketten en onze winkel. Wij telen zoveel mogelijk groenten zelf, en dat biedt een divers en kleurrijk palet om ervaring op te doen met alle facetten van de groenteteelt. Van opkweek van plantgoed tot het klaarmaken van de producten voor de pakketten of winkel. (en alles wat er tussen ligt)

In het seizoen 2015 (vanaf april) bieden wij graag weer een stageplaats aan.

Wij vragen een zelfstandige houding en een levendig arbeidsethos.
Wij bieden een interessante stageplek, ruimte om verantwoordelijkheden te nemen binnen het bedrijf, en ons eigen enthousiasme voor het biologisch telen.
We hebben geen slaapplek beschikbaar!


Nieuwsgierig? kijk eens op tuinderijcroy.nl
Is deze vacature voor jou bestemd?
Stuur dan voor eind maart je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel