Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Stagelopen? Combineer Fruit- en Groenteteelt!
Fruitweelde is een 4ha groot BD fruitteeltbedrijf dat ligt in de Betuwe. Je leert er alles over het snoeien en  onderhoud van frambozen, bramen, kiwibessen, en ook over de teelt van pruimen en kersen. Elze-Lia de fruitteelster verdiept zich helemaal in dit vak, en deelt graag haar kennis en informatie. Vanaf halverwege de zomer wordt het een drukke boel op het bedrijf, met op sommige dagen wel 20 fruitplukkers!

Op klein een stukje van Fruitweelde ligt zelfoogsttuin de Groentehof. Tuinder Klarien teelt daar groente voor mensen uit de buurt die de groente zelf komen oogsten. Klarien vindt het prachtig om te merken dat mensen echt genieten van de groentes en juist ook van het zelf mogen oogsten. Het directe contact, en om de mensen te laten ervaren hoe het er "in het echt" op het land aan toe gaat (in plaats van mooi schoon uniform verpakt in een kist) is wat volgens haar CSA/zelfoogst zo mooi maakt.

Zowel Elze-Lia als Klarien hebben een achtergrond in Wageningen en hebben de deeltijd BD landbouw opleiding gedaan (Kraaijbekerhof/Warmonderhof) en vinden het leuk om tussen het werk door met je in gesprek te gaan over landbouw idealen.

Welkom op de Betuwse klei!

www.fruitweelde.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel