Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groene kaderHet Groene Kader is een tuinderij van 0,5 ha met een kleine koude kas. De tuinderij ligt in Vreeland. Dit is tussen Amsterdam en Utrecht in, in de buurt van Loenen aan de Vecht.

Ik werk biologisch en teel meer dan 40 gewassen. Mijn afzet is aan biologische winkel Moen in Weesp en pakketten leverancier de Spijskast. Verder heb ik een kleine boerderij winkel.

De tuinderij is gelegen op het terrein van Centrum voor Hulpverleners Vecht en Zaan. Gedurende de week zijn er therapiegroepen en trainingen. Zij maken met regelmaat ook gebruik van de tuinderij en de kas. Verder heeft Vecht en Zaan kippen en sinds kort vier kalfjes en 2 paarden. Hun mest zal weer op het land gebruikt gaan worden.

Ik ben ook ergotherapeut. Naast het werk op de tuinderij ben ik op het Centrum de arbeidsre-integratie aan het opzetten en begeleid ik af en toe therapie op de tuin. Dit betekent dat ik niet 5 volle dagen op de tuinderij fysiek aanwezig ben. Naast mijzelf als tuinder, is er nog 1 dag in de week een tweede tuinder en enkele vrijwilligers.

 

Wat zoek ik?

Ik ben op zoek naar stagiaires, die leergierig zijn en zelfstandig kunnen (leren) werken. Verder is het van belang, dat je sociaal vaardig bent en kunt aanvoelen wanneer je in de buurt van een therapiegroep gewenst bent of niet. Dit vraagt ook enige flexibiliteit in het werk.

 

Wat bied ik?

Een prachtige, fijne plek om te werken.

Mogelijkheid om een zich ontwikkelend bedrijf mee vorm te geven.

Ik vind het echt leuk om te vertellen en uit te leggen over de groenteteelt en het oogsten.

Wekelijks de groenten voor thuis.

 

Mijn website is nog in ontwikkeling. Je kunt wel meer over mij te weten komen via Linked-in.

Of kom je gewoon een keer oriënteren. Dan kan en mag altijd.

Verder is er een impressie van de boerderij te vinden op de website van Centrum voor Hulpverleners Vecht en Zaan.

 

 

Gegevens:

Het Groene Kader

Monique van Poppel, tuinder en jobcoach

Nigtevechtseweg 37

3633XR Vreeland

t: 06-41313748

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

website Vecht en Zaan: www.vechtenzaan.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel