Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

miedema natuurlijkWij zijn een melkveehouderij met 350 melkkoeien in omschakeling naar bio.

We zijn op zoek naar een ambitieuze, nette medewerker met gevoel voor koeien. Werkzaamheden: melken, kalveren verzorgen, (eventueel) insemineren, klauwverzorgen, e.d. Uitbreiding verantwoordelijkheden behoort tot de mogelijkheden. 

 Affiniteit met de biologische landbouw is een pré, want we zijn in omschakeling naar biologisch. Wij zoeken naar de balans tussen melkproductie en natuur. De kringloopgedachte staat centraal. 

 

We hebben ook ruimte voor stagiaires.

Bel voor meer informatie met Sjoerd Miedema: 06-19136556

www.meermiedemanatuurlijk.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel