Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

MensEnTuin_RGB_Website1Mens en Tuin is een zorgtuin van 2.000m2. Zij bestaat sinds 1986 en wordt natuurvriendelijk en biologisch-dynamisch beheerd (www.mensentuin.nl).

Er komen dagelijks  maximaal 12 deelnemers die elk een specifieke problematiek hebben. Deze is zeer divers en bestaat onder meer uit verstandelijke beperking, psychiatrische ziektebeelden en ook verslaving en burn-out.

 

Mens en Tuin heeft een winkel en het streven is om die uit te laten groeien tot de moestuinwinkel van de regio.

Aan de tuin is een coördinerend begeleider zorg ( 32 uur) en een coördinerend begeleider tuin ( 14 uur) verbonden. Ook werken er meerdere vrijwilligers.

 

Er is een vacature voor een  WERKBEGELEIDER TUIN  ( 21-28 uur)

 

Het is de taak van de werkbegeleider tuin om onder aansturing van beide coördinerend begeleiders deelnemers te begeleiden bij het werken in de tuin en de kwekerij.

We zoeken een enthousiaste aanpakker die zowel eigen initiatief kan nemen als onder aansturing kan werken.

Ervaring met hovenierswerk en kweken van vaste planten en groenten strekt tot aanbeveling, maar is geen eis vooraf.

De werkbegeleider tuin is verantwoordelijk voor de biologisch-dynamische inhoud van de tuin. Een opleiding voor biologisch dynamische landbouw is dan ook een vereiste.

 

Gezien de samenstelling van het team gaat de voorkeur uit naar een man.

 

De functie gaat in per 1 maart 2015.

 

Voor de arbeidsvoorwaarden houden we de cao gehandicaptenzorg aan.

De inschaling zal plaatsvinden in schaal 35, waarvan het fulltime aanvangssalaris €  2.042,- bruto per maand bedraagt.

 

Geïnteresseerden kunnen inlichtingen inwinnen bij Annette Versteege of Anouk Winkler ( tel 070-3211937). Sollicitaties kunt u tot uiterlijk 14 februari 2015 richten aan het bestuur van Mens en Tuin, postbus 96971, 2509 JJ Den Haag.

 

We verwachten reacties voor 14-02-2015.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel