Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Gevraagd: koper en/of partner voor grondstuk, geschikt voor tuinbouw (biologisch) .

Plaats: Frankrijk, Ariège ( Dep. 09 ), St. Michel 09100.

Beschrijving: Global Garden beslaat ongeveer 14ha waarvan 9ha bos en 5ha weide. Een deel van de weide is geschikt voor tuinbouw : het stuk wordt omsloten door bos ( beschutting ), is vlak en voorzien van wateraansluitpunten ( 40 mm ). Een belangrijke markt ( Pamiers ) ligt op 15 km
afstand ( afzet ). 

Van belang: behalve de aanwezige water, telefoon en stroom aansluitingen moet er nog het een en ander gebeuren om de tuin daadwerkelijk in productie te brengen. Dus: een pioniersgeest is belangrijk.

Contactadres: Boudewijn D. Hoek, Lavesque , 09100 St Michel , Frankrijk. Tel. 0033.951689776 ( bereikbaar na 25/10/2014 ): E-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel