Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Zelfoogsttuin het Volle Leven zoekt stagiaire. In het Volle Leven is een biologische zelf-oogsttuin in Vortum-Mullem (30 km onder Nijmegen).

Zelfoogsttuin het Volle Leven zoekt stagiaire. In het Volle Leven is een biologische zelf-oogsttuin in Vortum-Mullem (30 km onder Nijmegen).Wij verbouwen 60 soorten groente, hebben een kruidentuin, een klein-fruithaag en een bloementuin. Ook is er een kleine bijenstal. Onze klanten zijn lid van de tuin en oogsten zelf de groente. Het is een pergola-bedrijf: grote betrokkenheid en inspraak van de leden en we dragen gezamenlijk het bedrijf.


We werken vooral handmatig in onze kleinschalige tuin van ruim 1 ha. Wel hebben we een kleine tractor en enkele andere kleine machines. Het is een levendig gebeuren met alle klanten die komen oogsten en de vrijwilligers die er werken. Gedurende het seizoen organiseren we verschillende activiteiten: open dagen, diverse workshops, ledenvergadering.
We bieden: een leerzame stageplek met veel ruimte voor eigen initiatief. Volop afwisseling door het hele seizoen. Je mag volop meedenken en werken (zaaien, planten, water geven, bemesten, tractor rijden, snoeien, enz). Naast het werken is er ruimte voor gesprek en vragen.
We hebben ruimte voor: een nieuwsgierig en enthousiast mens.
NB: twee eerdere stagiaires zijn na hun stage bij ons zelf hun eigen zelf-oogsttuin begonnen.

Heb je interesse? Bel of mail ons:


In het Volle Leven
Tuinadres: Brembroeken in Vortum-Mullem
Postadres: Helderse Duinen 33
5825 JM Overloon
Telefoon: 06-17127136
Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.inhetvolleleven.nl
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel