Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De Es (1)

Tuinderij de Es is een biologisch tuinbouw bedrijf met een koude kas (2000m2) en vollegronds (1,3 ha) groenteteelt. De tuin is mooi aangelegd met verhoogde bedden rond een cirkel en omsloten door een forse houtwal. We zijn ook een zorgboerderij en op dinsdag t/m vrijdag werken er zorgcliënten mee; over het algemeen met een lichte psychiatrische problematiek. We hebben een winkel aan de tuin die op woensdag en zaterdag open is en op vrijdag staan we op de boerenmarkt van Den Bosch. Verder leveren we aan restaurants, voedselkollektieven en collega telers.

Tuinderij de Es is een zeer leerzame plek; wij investeren veel in een gezonde grond, we telen meer dan 80 verschillende gewassen en we hebben zowel vollegrond als kasteelt; we telen bijna jaarrond, we selecteren gewassen op smaak en zoeken voortdurend naar verbeteringen in bodem, techniek en kwaliteit.
We zijn op zoek naar stagiaires die leergierig zijn, zelfstandig kunnen werken en het ook leuk vinden om samen te werken met ons gezellige team van me(d)ewerkers, stagiaires en vrijwilligers. Kijk eens op onze site, facebookpagina, twitteraccount en als je dat bevalt kom dan zeker een keer kennis maken met de mooie tuin en het team. Contact: Bart Pijnenburg: 06-22137239 of Daniëlla de Winter 06-14997706 www.tuindees.nl of facebook/tuindees of twitter/tuindees
 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel