Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op Hemelrijken 1 te Oirschot hebben wij een uniek outdoor varkensbedrijf (ras Duke of Berkshire ) dat inmiddels geheel biologisch is. Daar is elke dag minstens een halve dag, meestal een hele dag werk om de varkens te verzorgen.

Ook hebben wij zo’n 200 biologische Angus runderen, die jaarrond buiten lopen op begrazingsgebieden van Brabants landschap, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer. Een klein deel van de runderen is ook aanwezig op onze boerderij in Oirschot.

De varkens rouleren over de 10 ha van het bedrijf in Oirschot en gebruiken  dan ongeveer een kwart van de oppervlakte. De rest is momenteel grasklaver-weiland.
Wij ontvangen groepen mensen op onze Educatieboerderij, die wij rondleiden en vertellen over de varkens, (The Duke of Berkshire) en onze Runderen,  (the Duke of Angus).
Daarnaast verzorgen we trainingen over varkens ( voor meer info over Varkenssignalen zie: www.farmulaone.nl  )
Het bezitten van een rijbewijs is een pre, want er wordt gewerkt op meerdere locaties. Ook een trekker-rijbewijs is erg handig.
Schrijf uw reactie ,voorzien van Cv en telefoonnummer naar : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Wij gaan zelf binnenkort ook verhuizen naar Hemelrijken 1 te Oirschot, tot die tijd zijn we op het volgende adres:

Met Vriendelijke groet,
Kees en Frances Scheepens
Hogevleutweg 5
5681 PD Best

06-22800294
Winkel geopend :
Vrijdagmiddag 1-5 uur
 

Zaterdag  10 – 4 uur

www.walnootenwilg.nl

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel