Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

wijksemoestuinDe Wijkse Moestuin is een jong, kleinschalig, biologisch tuinbouwbedrijf. Op 1 ha wordt groente geteeld voor de directe afzet in de vorm van Oogstaandelen. Klanten komen hun groente veelal zelf oogsten. De meeste gewassen worden buiten geteeld ,maar er zijn ook 2  tunnelkassen. Naast groente hebben we ook wat fruit (vooral bessen, bramen, frambozen) en bloemen. Het bedrijf ligt net buiten Wijk bij Duurstede. Er wordt met kleine machines gewerkt, zoals een tractor/rotorkopeg, grondfrees en een zaaimachine. Er wordt ook heel veel met de hand gedaan.

 

 

Je kunt veel leren over

-             opkweek, zaaien, planten en oogsten van groenten

-             herkennen, voorkomen en bestrijden van ziektes en plagen

-             het ontwikkelen en inzetten van efficiënte en innovatieve technieken

-             gebruik van gereedschappen en machines

-             productontwikkeling

-             marketing

-             regelen van afzet

We vragen van jou dat je hard wilt werken en enthousiast bent, maar er is ook plaats voor jouw initiatief en ideeën.

Kijk voor een indruk op www.dewijksemoestuin.nl

Past De Wijkse Moestuin bij jou, neem dan contact op met Bea van Sprakelaar (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06409846 ).

De Wijkse Moestuin is een Erkend Leerbedrijf.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel