Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

OmmuurdeTuinteeltDe Ommuurde Tuin (ommuurdetuin.nl) ligt in de historische moestuin van koning Willem III op Landgoed Oranje Nassau's Oord. Onze passie ligt bij het telen van ruim 400 verschillende soorten groenten, fruit, kruiden en eetbare bloemen van historische, moderne en wilde soorten op 1 hectare zandgrond. Ook worden er, in samenwerking met zadenbank CGN, oude rassen verbouwd voor het Erfgoedzaden Netwerk. We verkopen de oogst in onze tuinwinkel, aan bio-winkels en restaurants, maar het grootste deel gaat naar onze oogstaandeelhouders die iedere week hun groentenpakket op komen halen - zo'n 85 pakketten per week (Community Supported Agriculture).

Wil jij leren hoe je een inkomen kan genereren uit kleinschalige landbouw? Wil je alles leren over groenteteelt en een jaar rond meedraaien op een zeer diverse tuinderij: meehelpen zaaien, planten, wieden, oogsten, verkoop, producten verwerken voor op terras en in de winter meehelpen aan ’t onderhoud, bestellingen zaden en plantgoed, en leren over administratie zodat je zelf helemaal voorbereid bent om een eigen bedrijfje op te zetten? Of wil je landbouw misschien combineren met zorg? Kom dan stage lopen bij de Ommuurde Tuin! Neem contact op met Esther 06-12583453 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel