Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Alverberg

De Alverberg vzw is een kleinschalige bioboerderij die zorgt voor de opvang van de (tijdelijk) meest kwetsbare kansengroepen. Via concrete handenarbeid begeleiden wij o.a. Alternatieve Gerechtelijke Maatregelen (werkstraffen) en divers vrijwilligerswerk. Wij werken op de boerderij en aan renovatieprojecten. We organiseren ook evenementen zoals educatieve rondleidingen, schapenwandelingen, een varkenskermis… voor alle leeftijden. We volgen zoveel mogelijk de principes van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Functie

We willen graag een bioboer(in) aantrekken om op zelfstandige basis de gronden te bewerken en een rendabele bedrijfsvoering uit te bouwen. De focus ligt op tuinbouw/akkerbouw, met bespreekbare mogelijkheden om de bioteelt van varkens, leghennen, runderen en/of schapen verder te ontwikkelen. Veel goesting in de concrete implementatie van de meest duurzame landbouwmethoden is een belangrijke voorwaarde, net zoals een degelijke technische achtergrond. Wij vragen een vergoeding voor het gebruik van het alaam en een percentage van de opbrengst, onderling verder te bespreken.

 

Profiel

Je hebt een opleiding genoten in bio(dynamische) landbouwmethoden of hebt minstens enkele jaren ervaring. Je bent op de hoogte van de actuele landbouwregelgeving en je wil werken vanuit een meerjarige polycultuur. Je beschikt over een goede fysieke conditie en enige technische handigheid. Je bent bereid om, in functie van je landbouwuitbating, samen te werken met de begeleiders en medewerkers van De Alverberg.

 

Aanbod

We richten een maatschap op om via ons landbouwnummer en biolabel de samenwerking vorm te geven. We stellen maximaal 4 ha zeer vruchtbare biogrond, ons landbouwalaam, stallingen en werkhuis ter beschikking en investeren eventueel mee in een verdere uitbouw ervan. Onze bestaande afzetmarkt wordt gedeeld. We bieden een grote vrijheid voor de invulling van je teeltplanning en bedrijfsuitbating. Een conciërgewoning op de boerderij is bespreekbaar. Wij voorzien een beperkt aantal werkuren van eenvoudig uitvoerende taken via onze medewerkers en zorgen voor een warme mensvriendelijke werksfeer en regelmatig overleg.

 

Solliciteren

T.a.v. Robert Switten

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Vóór 31/08/2019

Vóór 31 augustus 2019

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel