Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

MaisonMaris

We hebben een melkveebedrijf in midden Frankrijk met 160 koeien en een goed lopende kaasmakerij die alleen nog maar stijgende is. Daarnaast hebben we 30 varkens. Om de 2 weken maken we droge worst. Alles word locaal verkocht op de markt en in een winkel voor producteurs. Dit jaar zijn we omgeschakeld naar biologisch.

 

 

 

We zijn met 8 jonge mensen (25-30) om samen de boerderij goed draaiende te houden. Nu zoeken we nog een stelletje of 2 mensen om ons te helpen. één iemand voor de koeien en één iemand voor in de kaas. Wie heeft er zin om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

 

Vragen kan altijd voor meer informatie

 

Maison Maris

Le Buisson

87500 Ladignac le long

Tel 00 33 555 09 36 95

Mail ;  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel